Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

 

 

ΔΙΕΥΘ.: 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1 – ΤΗΛ.: 2892340202 – EMAIL.: dfaistou@gmail.com

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Φιλανθρωπικός αγώνας #στηρίΖΩ Ανθρώπινα


 

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στον  Φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου #στηρίΖΩ Ανθρώπινα#, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου, στο Τυμπάκι, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού και την Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την υποστήριξη του Γιώργου Σπετσωτάκη από το Τυμπάκι που τραυματίστηκε σε Τροχαίο στο Ρέθυμνο.

Με το σύνθημα: «Δεν πίνω όταν Οδηγώ και Δεν οδηγώ όταν Πίνω», θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα δρόμου στις 11.30, από την κεντρική πλατεία Τυμπακίου, ενώ θα ακολουθήσουν παράλληλες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κλιμάκιο της Τροχαίας Ηρακλείου θα μιλήσει για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και διανείμει ενημερωτικό υλικό ώστε να καλλιεργήσουμε μία πιο υπεύθυνη οδηγική συνείδηση.

Θα ήταν πολύ μεγάλη η χαρά και η τιμή που θα μας κάνετε να είστε κοντά μας την επόμενη Κυριακή στις 11:30 το πρωί για να στηρίξουμε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και να ενισχύσουμε όσο μπορούμε τον Γιώργο.

 Η αξία της συμμετοχής σας στη δράση αυτή συνιστά αναγκαίο συμπλήρωμα στην κοινωνία μας. 

 Με εκτίμηση,

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ

Previous ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΕΡΓΕΘΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΚΗ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΑΚΤΡΑ ΑΡ.ΑΠ. 648/2023

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο