Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Δελτίο Τύπου Φιλανθρωπική Δράση «στηρίΖΩ ανθρώπινα»

ΔΙΕΥΘ.: 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1 – ΤΗΛ.: 2892340202 – EMAIL.: dfaistou @ gmail . com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φιλανθρωπικός αγώνας #στηρίΖΩ ανθρώπινα

Ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν οι εκατοντάδες συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα #στηρίΖΩ ανθρώπινα, που πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι, έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Φαιστού για τη στήριξη του συνανθρώπου μας Γιώργου Σπετσωτάκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, ακρωτηριάζοντας το πόδι του.

Η διοργάνωση τέλεσε υπό την αιγίδα και τη στήριξη του υφυπουργείου αθλητισμού, με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, να δίνει το παρόν και το σύνθημα της εκκίνησης του αγώνα.

Με το σύνθημα «Δεν πίνω όταν οδηγώ και Δεν οδηγώ όταν πίνω», ξεκίνησε η ενημέρωση για την πρόληψή τροχαίων ατυχήματων από κλιμάκιο της Τροχαίας Ηρακλείου, το οποίο εκπροσώπησε η αστυνόμος, κα. Σκουλαρά Ευστρατία ενώ ο Διοικητής του Α.Τ Φαιστού, κ. Καρανδινός Εμμανουήλ μίλησε παραδειγματικά για το πως θα αποκτήσουμε πιο υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Γορτύνης & Αρκαδίας κ.Μακάριος, ο Πατήρ Γεώργιος Γαλανάκης, εκπροσωπώντας την Μητρόπολη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, ο κ. Λάμπρος Καμπουράκης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κρήτης, εκπρόσωποι του στρατού, ο Ερυθρός Σταυρός, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του τόπου, κληρικοί και φίλοι του Γιώργου Σπετσωτάκη.

Ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την κοινωνική δράση που στόχο είχε να καλλιεργηθεί ατομικά η κοινωνική ευθύνη και ο σεβασμός όταν οδηγούμε ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, φίλοι και συμμαθητές του Γιώργου Σπετσωτάκη, θέλοντας να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο, πήραν την πρωτοβουλία και κλήρωσαν ένα ποδήλατο.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με μουσική, το συγκρότημα του κ.Γιάννη Σπινθάκη.

Τέλος, η οικογένεια εξέφρασε την βαθιά της ευγνωμοσύνη σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Σπετσωτάκης έστειλε ηχογραφημένο μήνυμα στο οποίο δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένος από την αγάπη που έχει πάρει ενώ η γυναίκα του, κα. Ελευθερία Βρέντζου, εξέφρασε την συγκίνηση της και παρότρυνε όλους να υιοθετήσουν ως στάση ζωής την ασφαλή οδήγηση.

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ

 

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ

Previous ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο