Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ»

Η επιτυχημένη κωμωδία των τελευταίων ετών, “Άντρες με τα Όλα τους” ανεβαίνει στο Αλσύλιο Κούλε στις  Μοίρες του Δήμου Φαιστού, με δωρεάν είσοδο!

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Φαιστού, για το καλοκαίρι του 2023, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια ξεκαρδιστική κωμωδία, αυτό το Σάββατο, 22 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ:

Σε μια Αθήνα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι…Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους… Μόνο που κανείς απ’ αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται!! Άντρες με τα…όλα τους…Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και στριπτήζ!!!

Previous ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΚΝΑΚΗ

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο