Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου”

Φαντασμαγορική η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μοιρών!!

Η κεντρική πλατεία Μοιρών ήταν γεμάτη από κόσμο από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, για να παρακολουθήσει τη φαντασμαγορική τελετή φωταγωγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα, και περίμεναν με ανυπομονησία να ανάψουν τα χιλιάδες λαμπιόνια που στόλιζαν το δέντρο!!

Σύσσωμη η δημοτική αρχή έδωσε το παρών ανταλλάσοντας ευχές με τους δημότες Φαιστού!

Τα παιδιά έγραφαν γράμμα στον Αη Βασίλη για τα πολυπόθητα δώρα της νέας χρονιάς ενώ άλλα παιδάκια χόρευαν και ζωγράφιζαν! Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούγονταν σε όλη την πλατεία ενώ οι μεγάλοι απολάμβαναν ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που πρόσφερε ο Δήμος Φαιστού!

Σε μία ειδικά φτιαγμένη γωνιά, τα παιδιά μπορούσαν να πλάσουν και να ψήσουν μπισκότα και γλυκίσματα!

Το δέντρο ήταν τεράστιο και ήταν διακοσμημένο με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και στολίδια. Όταν έφτασε η ώρα για το άναμμα του δέντρου, πλήθος πυροτεχνημάτων φώτισαν τον ουρανό ενώ με μία κίνηση ο Δήμαρχος κ.Γρηγόρης Νικολιδάκης άναψε όλα τα λαμπάκια του δέντρου!

«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η αντιδήμαρχος πολιτισμού, κα Βασιλεία Αρμουτάκη

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης τόνισε ότι «Το σημαντικό μήνυμα που φέρουν τα Χριστούγεννα είναι η έλευση του Χριστού στον κόσμο για να φέρει τη σωτηρία και να επιφέρει ειρήνη ανάμεσα στους ανθρώπους. Tα Χριστούγεννα φέρνουν ένα μήνυμα ελπίδας, ειρήνης και αγάπης, που ξεπερνά τα όρια της θρησκευτικής πίστης και αγγίζει την ανθρώπινη καρδιά. Εύχομαι μέσα από την καρδία μου να σταματήσουν οι πόλεμοι, να σταματήσει η αδικία και η δυστυχία στον κόσμο».

Η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ήταν μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους όπου παραδοσιακά, μας εισάγει στη μαγεία των Χριστουγέννων, στο πνεύμα της αγάπης και της γενναιοδωρίας!

Καλές γιορτές σε όλους!

Previous ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Αλιεία και γαλάζια ανάπτυξη”

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο