Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: “Ενημέρωση κοινού για το προσεχές κύμα κακοκαιρίας”

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού ενημερώνει το κοινό και τους δημότες της για το προσεχές κύμα κακοκαιρίας το οποίο προβλέπεται σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να φθάσει στην Κρήτη τα επόμενα εικοσιτετράωρα, πλήττοντας ακόμα και περιοχές σε υψόμετρα κάτω των 600 μέτρων.

Σύμφωνα με προβλέψεις και χάρτες που έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται έντονη βροχόπτωση θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις στα ορεινά, με πιθανότητες χιονοπτώσεων ακόμα και στις ημιορεινές περιοχές.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι του Δήμου, να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες και να μεριμνήσουν για τα κοπάδια και τα σμήνη τους.

Στο μεταξύ, συνεχίζουν να ισχύουν όλες οι βασικές συστάσεις και προειδοποιήσεις πολιτικής προστασίας.

Προσοχή στις Μετακινήσεις: Λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

Παρακαλούμε τους δημότες να παρακολουθούν τις τοπικές ειδήσεις και τις ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές.  Η ασφάλεια των πολιτών είναι η κύρια προτεραιότητα της Πολιτικής Προστασίας και γι’ αυτό έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

Previous ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο