Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: “Συγχαρητήρια ανακοίνωση για Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου”

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για τη διάκριση του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου.

«Είναι μεγάλη χαρά για το Δήμο Φαιστού και για την πόλη του Τυμπάκι ειδικότερα, η μεγάλη διάκριση του ΑΟΤ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024» δήλωσε ο Δήμαρχος Φαιστού για να προσθέσει:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, το σύνολο των στελεχών της ομάδας, αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου. Η διάκριση του ΑΟΤ, αλλά και η εκπληκτική πορεία του, δείχνουν πως μέσα από προσπάθεια, οργάνωση και στοχοπροσήλωση, μπορούν να επιτευχθούν μεγάλες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στην τοπική κοινωνία, τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του ΑΟΤ και στηρίζουν έμπρακτα ολόκληρη την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον ΑΟΤ, όπως και όλες τις ομάδες του δήμου μας και να ελπίζουμε στην άνοδο του στη Γ’ Εθνική μέσα από τις διαδικασίες των μπαράζ. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία εντός κι εκτός γηπέδων».

Previous 2η 2024 Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής (2024-04-25 | 19:30)

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο