Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Στολίζεται Χριστουγεννιάτικα ο Δήμος Φαιστού!

Αρχίζουν να στολίζονται χριστουγεννιάτικα τα χωριά με την συνδρομή των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου μας!

Με την έναρξη του Δεκεμβρίου, οι κάτοικοι του δήμου μας αρχίζουν να στολίζουν τα χωριά τους για να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα. Τη δική του σφραγίδα βάζει η κάθε κοινότητα του Δήμου Φαιστού, με ιδιαίτερους στολισμούς, λαμπιόνια, στολίδια, όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα και πολιτιστικά δρώμενα!

Οι δρόμοι και οι πλατείες στολίζονται με φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και φιγούρες, δημιουργώντας μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Ο Δήμαρχος Φαιστού, κ Νικολιδάκης, και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ Αρμουτάκη, κάθε μέρα φωταγωγούν χριστουγεννιάτικα δέντρα, σκορπίζοντας παντού παιδικά χαμόγελα στις κοινότητες του Δήμου μας. Στα Πιτσίδια, στη Γαλιά, στο Ζαρό, στο Τυμπάκι όπου έχει στηθεί ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό, στους Βώρους, στη Φανερωμένη και τα Χριστούγεννα……μόλις ξεκίνησαν!

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης δήλωσε από τον Ζαρό όπου βρέθηκε για την φωταγώγηση του δέντρου: «Όπου υπάρχουν σύλλογοι και άνθρωποι που βοηθάνε γίνονται πάρα πολύ όμορφα πράγματα! Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοηθούν στο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και η γέννηση του Χριστού να φέρει την ελπίδα για κάτι καλύτερο, ας κρατήσουμε μέσα μας την ελπίδα, και να θυμίσω σε όλους ότι η ελπιδα είναι τα παιδιά, ας προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε το την προσοχή μας στα παιδιά που είναι το μέλλον, ώστε να γίνουν καλύτερα από εμάς! Να είστε όλοι καλά! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι»!

Previous Μήνυμα του Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο