Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Φαιστού την εβδομάδα 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετάει σιγά, σιγά, και με τη σειρά τους ολοκληρώνονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που ο Δήμος Φαιστού και η Περιφέρεια Κρήτης ετοίμασαν για το όμορφο καλοκαίρι του 2023. Για την εβδομάδα που διανύουμε, έχουμε να σας παρουσιάσουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις, πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, στις 9.30 το βράδυ στο πολύ όμορφο Θεατράκι της κοινότητας Πόμπιας, θα παρουσιαστεί η θεατρική κωμωδία: “Μήδεια” του Μποστ από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Κοινότητα της Πόμπιας. Η διοργάνωση γίνεται από τον Δήμο Φαιστού και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παίζουν: Στέλλα Μουμπουλάκη (Μήδεια), Μαριλέτα Βούλγαρη (τροφός, Ευριπίδης) Μάριος Λιαπάκης (Κρητικός, κορυφαίος, καλόγερος, Ιάσονας), Αργυρώ Γκιαουράκη (καλόγρια, Οιδίποδας) και Βάλια Χρηστάκη (κορυφαία, ψαράς, Αντιγόνη).

Σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια: Μάνος Μανιάς Σκηνικά και κοστούμια: Ειρήνη Μιλαθιανάκη

Το ίδιο βράδυ, την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στην Κεντρική Πλατεία Μοιρών, το Λαϊκό Σχήμα «Μάνος Μακρόπουλος, Βάλλια Ειρηναίου & Στράτος Κουμπάς», θα σας διασκεδάσουν με ελληνικά, λαϊκά τραγούδια σε μια ξεχωριστή Αυγουστιάτικη βραδιά. Εκτός από τη μουσική τους δράση εδώ και τρία χρόνια έχουν δημιουργήσει μία φιλανθρωπική ομάδα με σκοπό να βοηθούν συνανθρώπους μας πού βρίσκονται σε δυσκολία. Η ομάδα ονομάζεται “Κανένας χωρίς φαγητό”, για αυτό λοιπόν και σε κάθε συναυλία τους όποιος θέλει και έχει τη δυνατότητα μπορεί να συνεισφέρει με τρόφιμα για την ομάδα ή να ζητήσει βοήθεια από την ομάδα.

Η λαϊκή βραδιά είναι σε συνδιοργάνωση του Δήμου Φαιστού με την Περιφέρεια Κρήτης.

Είσοδος Ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους από κοντά, για να μοιραστούμε μαζί σας όμορφες, καλοκαιρινές, καλλιτεχνικές βραδιές!

Previous ΑΡ.ΑΠΟΦ.239/2023.Την έγκριση άσκησης της υπ’αρ. 139/21-8-2023 προσφυγής του Δήμου Φαιστού κατά της υπ’αρ. πρωτ.: 6009/2023 απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης. (Αποφάσεις 124/2023 και 154/2023 Οικονομικής Επιτροπής)

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο