Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Ορκίστηκε Δήμαρχος Φαιστού ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Φαιστού

 

Ορκίστηκε Δήμαρχος Φαιστού ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος επανεξελέγη για δεύτερη θητεία.

Μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Φαιστού, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, μαζί με τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, τους Προέδρους και τα μέλη των κοινοτήτων του Δήμου Φαιστού.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα πανηγυρικό, στο Πολύκεντρο Μοιρών Δήμου Φαιστού, το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας, κ.κ. Μακάριου, παρουσία πλήθους κόσμου,  εκπροσώπων της περιφέρειας και των τοπικών αρχών, καθώς επίσης, εκπροσώπων υπουργείων και κομμάτων, φορέων και οργανισμών, σωμάτων ασφαλείας, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο της νέας δημοτικής αρχής.

Την διεκπεραίωση της τελετής ορκωμοσίας ανέλαβε ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Φαιστού, κ. Χρήστος Καβαλαράκης.

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης ευχαρίστησε τους δημότες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο και αφοσίωση για την προκοπή του Δήμου.

«Στη νέα αυτή πενταετή θητεία, θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δημοτών και ζητώ τη στήριξη και την συνεργασία σας για να κάνουμε τον Δήμο Φαιστού ακόμα καλύτερο».

Η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου, με σθένος και δέσμευση για τη διακυβέρνηση και την πρόοδο του Δήμου Φαιστού.

 
Previous 34η Πρόσκληση Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο