Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Παιδιά μου,

Στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες, που από σήμερα μπορούμε να σας αποκαλούμε και επίσημα, φοιτητές, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Είμαστε περήφανοι για εσάς, που οι κόποι και οι θυσίες όλων αυτών των χρόνων επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Δήμος Φαιστού, όλοι εμείς, είμαστε κοντά σας, και εγώ ως Δήμαρχος είμαι πάντα στην διάθεση σας και προσπαθώ να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις εκείνες που θα σας επιτρέψουν να ζήσετε σε έναν τόπο πιο φιλικό προς τα όνειρα σας, με περισσότερες προοπτικές και ευκαιρίες.

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ θερμά όλους τους γονείς των παιδιών που σε όλο αυτό το ταξίδι στάθηκαν δίπλα τους υποστηρικτικά και ακούραστα, κάνοντας και οι ίδιοι προσωπικές θυσίες και που σήμερα καμαρώνουν για την προκοπή και επιτυχία των παιδιών τους.

Συγχαρητήρια και στους καθηγητές σας, που ήταν δίπλα σας, καθοδηγητές σε αυτό το επίπονο και ψυχοφθόρο ταξίδι και ήταν εκεί για να σας σηκώσουν όταν έπεφταν οι δυνάμεις και το ηθικό σας.

Σε αυτόν, τον απαιτητικό αγώνα που δώσατε, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής τώρα ξεκινάνε. Με οδηγό την θέληση, την επιμονή, το θάρρος και τη διαρκή προσπάθεια θα αποκτήσετε ότι πραγματικά θέλετε.

Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν αρκεί  να θέλετε και να αγωνίζεστε γι’ αυτά με συνέπεια, υπομονή και πειθαρχία.

Όποια πορεία κι αν ακολουθήσετε στο μέλλον, σας εύχομαι να έχετε υγεία, δημιουργία και πρόοδο!

Αξιοποιήστε την φοιτητική περίοδο και απολαύστε την στο έπακρο!       

Σας εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι!

Previous Συγκρότηση τριμελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής Ελέγχου και Εξέτασης των ενστάσεων κατά τη χορήγηση αδειών, θέσεων και δικαιωμάτων δραστηριοποίησης ανά τομέα υπαίθριου εμπορίου (αγορές χειροτεχνών – καλλιτεχνών, βραχυχρόνιες αγορές, στάσιμο εμπόριο), και κατηγορία πωλητών (παραγωγοί, επαγγελματίες πωλητές, χειροτέχνες καλλιτέχνες, πωλητές βραχυχρόνιων αγορών), κατόπιν έκδοσης Προκήρυξης, για το έτος 2023.

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο