Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Μήνυμα του Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Σήμερα, τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, μια σημαντική ημέρα που μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους εθελοντές, που με την ανιδιοτελή προσφορά τους συμβάλλουν στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Ο εθελοντισμός είναι μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς. Είναι μια στάση ζωής που εκφράζει την ανάγκη του ανθρώπου να προσφέρει στον συνάνθρωπό του, να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Στην πόλη μας, οι εθελοντές είναι παρούσες και παρόντες σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής. Συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, στην παροχή βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στην προαγωγή του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, και σε πολλά άλλα.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους τους εθελοντές της πόλης μας για την πολύτιμη προσφορά τους, για την αφοσίωσή τους, την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο και την προσφορά τους στην κοινότητα μας. Η συμβολή τους είναι ανεκτίμητη και μας κάνει περήφανους.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει και να προωθεί τον εθελοντισμό, ως μια σημαντική αξία για την κοινωνία μας.

Previous Ενημέρωση σχετικά με τον εντοπισμό 37 μεταναστών σε παραλία του Δήμου Φαιστού

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο