Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Κόπη Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Φαιστού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Πολύκεντρο Μοιρών, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ.κ Μακαρίου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων των Κοινοτήτων, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, και των θεσμικών εκπροσώπων.

Τον Αγιασμό της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ Μακάριος, παρουσία του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη ο οποίος έκοψε και μοίρασε την πίτα στους παρευρισκόμενους, δίνοντας τις πιο εγκάρδιες ευχές του σε όλο τον κόσμο για τη νέα χρονιά, με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευημερία και πρόοδο.

Ο κ. Ο Γρηγόρης Νικολιδάκης, μέσα σε κλίμα χαράς, ξεκίνησε με αισιοδοξία την πρώτη ημέρα της πενταετούς θητείας της νέας δημοτικής αρχής, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους στο Δήμο Φαιστού.

Ο κύριος δήμαρχος αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πιτας στον Χριστό, ευχόμενος να βοηθήσει να έρθουν καλύτερες μέρες γιατί τις έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ενώ συνέχισε το μοίρασμα της πιτας προς την Πολιτεία, τον Κλήρο, τα ΜΜΕ, τους εκπροσώπους φορέων αλλά και θεσμικούς εκπρόσωπους. , ενώ για το τέλος άφησε αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και πολίτες.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαιστού, δήλωσε: “Η πρώτη μέρα του έτους σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, γεμάτη ελπίδα και όνειρα. Είναι μια μέρα που μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας τα άσχημα της προηγούμενης χρονιάς και να καλωσορίσουμε το 2024 με ανοιχτή καρδιά. Το 2024 να είναι το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή και η ειρήνη που λείπει από τον κόσμο μας. !”

 

 

Previous Πρωτοχρονιάτικες ευχές Δημάρχου Φαιστού

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο