Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Κλείνουν οι ιρλανδικές διαβάσεις με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας

Δελτίο τύπου

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΙΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

Στο κλείσιμο των Ιρλανδικών διαβάσεων προχώρησε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού από σήμερα, νωρίς το απόγευμα και μέχρι νεοτέρας, λόγω του μεγάλου όγκου νερού που μεταφέρθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Συγκεκριμένα,  κλειστές θα μείνουν οι Ιρλανδικές διαβάσεις «Τριών Αστεριών», «Περίου» και στο πέρασμα «Αγίας Τριάδας».

Λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας που θα πλήξει την περιοχή της Μεσσαράς, οι διαβάσεις θα παραμείνουν κλειστές για την ασφάλεια των πολιτών, ενώ η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή καθώς αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις κατά τις νυχτερινές ώρες, όπου είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η Δημοτική Αρχή και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή, εφιστούν την προσοχή των Δημοτών και των διερχόμενων οδηγών και τους καλούν να μην μετακινούνται από και προς τα επικίνδυνα σημεία, εφόσον δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, καθώς και να ακολουθούν πίστα τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρχών.

Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση για την διάνοιξη των προαναφερομένων ιρλανδικών διαβάσεων.

Με εκτίμηση,

Αντώνιος Κωνσταντουλάκης

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Φαιστού

 

Previous ΑΡ.ΑΠΟΦ. 236/2023 Δ.Σ. Έγκριση της 3ης παράτασης προθεσμίας παραλαβής της μελέτης « Επείγουσες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση ζημιών (πλημμύρες – λασποροές – κατολισθήσεις), που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 6ης Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Οδικό Δίκτυο του Δήμου Φαιστού (μελέτες) – ΥΠΟΕΡΓΟ 2-Επείγουσες μελέτες αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 6ης Απριλίου 2019 στη Δ.Ε. ΜΟΙΡΩΝ (ΔΥΤΙΚΑ )του Δήμου Φαιστού 2020ΣΜ07100000 της ΣΑΕ 071 », Ανάδοχος: “STRUCTURES & GEOTECHNICS Ι.Κ.Ε.

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο