Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Ενημέρωση σχετικά με τον εντοπισμό 37 μεταναστών σε παραλία του Δήμου Φαιστού

Μετά την έγκαιρη ενημέρωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου – Λ/Σ Κοκκίνου Πύργου, για τον εντοπισμό 37 μεταναστών στην παραλία Αφραθιάς Παχιάς Άμμου, ο Δήμος Φαιστού ανταποκρίθηκε άμεσα, ενημερώνοντας το Α.Τ Φαιστού ώστε να δρομολογήσει όλες τις αναγκαίες και προβλεπόμενες ενέργειες για την ασφαλή διαχείριση των μεταναστών.

Η Πολιτική Προστασία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Παράρτημα Μοιρών, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους μετανάστες, ενώ διασφάλισε και την παροχή των απαραίτητων εφοδίων, όπως νερό και τρόφιμα. Η διοικητική μέριμνα των συνανθρώπων μας συνέβαλε σημαντικά στην ομαλή διαχείριση της κατάστασης ενώ η μέχρι τώρα ενημέρωση είναι ότι όλοι οι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν δρομολογήθηκε η ασφαλή μεταφορά των μεταναστών σε χώρο φιλοξενίας του Λιμένα Ηρακλείου.

Ο Δήμος Φαιστού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου – Λ/Σ Κόκκινου Πύργου,  τους αστυνομικούς υπαλλήλους του Α.Τ Φαιστού, και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Μοιρών,  για την άμεση κινητοποίηση και αποτελεσματική ανταπόκριση προς τους συνανθρώπους μας.

Previous ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΜΟΙΡΩΝ

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο