Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Εντυπωσιακή η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τυμπάκι”

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου!

Με την δημοτική αρχή να δίνει ισχυρό παρών για ακόμα μία φορά, και μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα γιορτινό και με πολλή μεγάλη συμμετοχή κόσμου, έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τυμπάκι! Σε ένα χώρο με άκρως χριστουγεννιάτικο πνεύμα, όπου με προσοχή, αγάπη και ανιδιοτέλεια, έχει επιμεληθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο πλατεία με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν και να ανυπομονούν για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση δημιουργώντας γιορταστικη ατμόσφαιρα!

Φέτος, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια κοσμούν την πλατεία στο Τυμπάκι, βάζοντας μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των Χριστουγέννων, στο πνεύμα της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, όπου με πολύ φαντασία, προσωπική εργασία, προσφορά και δημιουργικότητα έχει υλοποιηθεί αυτή η εξαιρετική προσπάθεια στην οποία συνεισέφεραν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, εθελοντικές ομάδες, σχολικές ομάδες και ιδιώτες, για να δώσουν χαρά και να ζωντανέψουν τη φλόγα στις καρδιές  όλων εμάς!

Ο Δήμαρχος Φαιστού, κύριος Γρηγόρης Νικολιδάκης έδωσε το σήμα για την έναρξη του Χριστουγέννων, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την γέννηση της ελπίδας για καλύτερες μέρες να ζωντανεύει  στις καρδιές μας!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!!

Previous ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου”

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο