Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

Έκτακτη Ανακοίνωση: Επικείμενο Κύμα Κακοκαιρίας “Αλέξης”

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού ενημερώνει το κοινό και τους δημότες της για τις προσεχείς κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία «Αλέξης», το οποίο έχει φτάσει στην περιοχή μας τις τελευταίες ώρες και θα συνεχίσει να εξελίσσεται τα επόμενα εικοτετράωρα και να επηρεάσει την ευρύτερη περιοχή. μας.

Σύμφωνα με προβλέψεις και χάρτες που έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται έντονη βροχόπτωση και θυελλώδεις άνεμοι στην περιοχή μας.

Συστάσεις και Προειδοποιήσεις

  1. **Προσοχή στα δυο αλιευτικά καταφύγια όπου ελλιμενίζονται σκάφη, Κόκκινου Πύργου κ Καλών Λιμένων:** Οι ιδιοκτήτες σκαφών καλούνται να προφυλάξουν τα σκάφη τους λόγω των αναμενόμενων δυνατών ανέμων και υψηλών κυμάτων. Είναι σημαντικό να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν ζημιές.

  2**Προσοχή στις Μετακινήσεις:** Λόγω του αναμενόμενου οδοστρώματος λόγω της έντονης βροχόπτωσης, καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους. Είναι σημαντικό να τηρούνται οι κανονικοί κανόνες οδικής ασφάλειας και να προσαρμοστεί η ταχύτητα στις συνθήκες του δρόμου.

  3.**Μεγάλη Προσοχή στη διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων. Εάν κριθεί απαραίτητο να κλείσετε από την πολιτική προστασία του Δήμου Φαιστού.

  4.**Σας παρακαλούμε, για την ασφάλεια σας, να μην εκτελείτε εργασίες στο ύπαιθρο.

  1. **Ενημέρωση:** Παρακαλούμε τους δημότες να παρακολουθούν τις τοπικές ειδήσεις και τις ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές. Η κατάσταση είναι υπό συνεχή παρακολούθηση, και θα εκδίδονται νέα δελτία τύπου καθώς εξελίσσεται η κακοκαιρία.

Η ασφάλεια των πολιτών είναι η κύρια προτεραιότητα μας, και καλούμε όλους να τηρούν τις οδηγίες και τις συστάσεις που εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές.

Previous Πίνακας προσληπτέων μετά την ανασύνταξη του πίνακα κατάταξης & βαθμολογίας υποψήφιων κατηγορίας ΔΕ, κωδικός θέσης 104 (ΣΟΧ 5/2023)

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο