Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Matala Beach Festival 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Matala Beach Festival 2024

 Με μεγάλη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στο Matala Beach Festival 2024, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, που θα διεξαχθεί στις 5, 6, και 7 Ιουλίου στα πανέμορφα Μάταλα.

 Το φεστιβάλ, που φέτος διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά, αποτελεί έναν θεσμό που συνδέει τη μουσική, την τέχνη και τον πολιτισμό με την ιστορία και την κουλτούρα της περιοχής. Με δωρεάν είσοδο για όλους, το Matala Beach Festival προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανές συναυλίες με πληθώρα ειδών μουσικής από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Μαρίνα Σάττι, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Τόνι Σφήνος, ο Rous, το συγκρότημα 48 Ores, Coldplace-tributeband, The Doors-tributeband, AC/DC-tributeband, Motorhead-tributeband, Gemma, τους μουσικούς παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής Yucatan Production κ.α.σε 2 stages και να συμμετάσχετε σε παράλληλες δραστηριότητες.

Έχουν μείνει λίγα ακόμα διαθέσιμα περίπτερα για όσους επαγγελματίες επιθυμούν την προβολή των προϊόντων τους, καθώς και για τους επαγγελματίες εστίασης στο food expo.

Ημερομηνίες: 5, 6, και 7 Ιουλίου 2024

Τοποθεσία: Παραλία Ματάλων, Ηρακλείου Κρήτης

Για περισσότερες πληροφορίεςπαρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@matalabeachfestival.org ή στο τηλέφωνο +30 2892045340.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο Matala Beach Festival 2024.

Η οργανωτική επiτροπή του Matala Beach Festival

Previous Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο