Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική Συνάντηση Περιφέρειας Κρήτης και Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Δήμο Φαιστού για την καινοτόμα πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης «Mentoring»

Την Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 και ώρα 11:00π.μ.-1:00μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις Μοίρες, θα παρουσιαστεί η καινοτόμα πλατφόρμα Mentoring (https://mentoring.sw.hmu.gr/), που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η εν λόγω πλατφόρμα στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης σε επίπεδο Κρήτης ως μέρος του Περιφερειακού Σχεδιασμού κοινωνικής και εργασιακής ένταξης, και αποτελεί ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο εργαλείο εύρεσης εργασίας και απόκτησης εργασιακής καθοδήγησης, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αλλά και ανθρώπους που αναζητούν εργασία. Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για όλους.

Καλούνται εργοδότες, επιχειρηματίες, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, αλλά και ιδιώτες, για να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που μπορούν να λάβουν από την πλατφόρμα Mentoring.

Είσοδος ελεύθερη.

Previous Εργασίες καθαρισμού ρείθρων – πρανών δημοτικών δρόμων και δημοτικών κοινόχρηστων χώρων από εύφλεκτη ύλη

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο