Ώρες κοινού: Δευ - Παρ 8:00 - 14:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΠΈνα ειδικού τύπου φορείο για μεταφορά τραυματιών σε δύσβατες περιοχές, παρέδωσαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών, η Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε. και ο Δήμος Φαιστού.

Το φορείο παραδόθηκε στο κλιμάκιο πλήρες, ενώ συνοδεύονταν και από τους απαραίτητους ιμάντες μεταφοράς. Αναφέρεται ότι το φορείο αγοράστηκε από την Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε. ενώ παραδόθηκε από τον Αντιπρόεδρο της εταιρίας κ. Κωσταντίνο Σπινθάκη και την Αντιδήμαρχο Δήμου Φαιστού κ. Βασιλεία Αρμουτάκη. Το υλικό παρέλαβε ο προϊστάμενος του κλιμακίου Ανθυποπυραγός κ. Τίτος Ταβερναράκης και ο Υπαρχιπυροσβέστης κ. Κεφαλάκης Κωνστνατίνος.

«Ευελπιστούμε ότι ο εξοπλισμός θα βοηθήσει σημαντικά το έργο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου» ανέφεραν σε κοινή δήλωση τους, αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος για να προσθέσουν:

«Ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ ο συγκεκριμένος εξοπλισμός, ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι είναι απαραίτητος. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να συνδράμουμε ως εταιρία και ως Δήμος σε όσες περισσότερες ανάγκες μπορούμε για τον Δήμο και την περιοχή μας, έχοντας αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς».

Previous ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ. ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022

Μέσω της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Δήμου Φαιστού μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία

Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Μοίρες, 70400, Ηράκλειο

Ώρες Κοινού:

Δευ – Παρ: 8:00 – 14:00

Δήμος Φαιστού © 2023. All Rights Reserved

Μετάβαση στο περιεχόμενο