Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δήλωση Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη για Παραίτηση κ. Στέλλας Φανουράκη
Δήλωση Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη για Παραίτηση κ. Στέλλας Φανουράκη PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2021 17:01
Τη Δευτέρα το πρωί, η Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος κ. Στέλλα Φανουράκη, που εξέφρασε την πρόθεση της να παραιτηθεί τόσο από τη θέση της Αντιδημάρχου, όσο και από τη θέση της Συμβούλου.
Κάναμε μία πολύ σοβαρή, αλλά ταυτόχρονα και φιλική κουβέντα, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε και μου εξέφρασε αναλυτικά τους σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι και της δημιουργούν αντικειμενικές δυσκολίες στο να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα της, έτσι όπως η ίδια θα ήθελε για τον τόπο μας.

Παρά την πρόθεση μου να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της στο Δήμο Φαιστού, δεν μπορούσα να μην κατανοήσω τις δυσκολίες και γι' αυτό έκανα δεκτή την παραίτηση της, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της. Της έκανα παράλληλα γνωστό, πως θα συνεχίσω να τη στηρίζω σε ότι χρειαστεί, όπως άλλωστε κι εκείνη στήριξε και στηρίζει το όραμα και το έργο μας.

Η Στέλλα Φανουράκη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τόσο της παράταξης «Τολμάμε Μαζί» όσο και της δημοτικής αρχής και γι' αυτό ακριβώς το λόγο σέβομαι απόλυτα την απόφαση της. Είμαι σίγουρος πως η Στέλλα δεν θα πάψει να προσφέρει στα κοινά, ανεξάρτητα από το αν συμμετέχει στη δημοτική αρχή ή όχι. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια και κάθε καλό».

 

nikolidakis.png
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg