Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τρόφιμα σε Οικογένειες που Έχουν Ανάγκη για το Πάσχα από Δήμο Φαιστού Σκουτελικού Τυμπακίου και Μοιρών
Τρόφιμα σε Οικογένειες που Έχουν Ανάγκη για το Πάσχα από Δήμο Φαιστού Σκουτελικού Τυμπακίου και Μοιρών PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 29 Απρίλιος 2021 11:24

Μία ακόμα προσφορά για τις άγιες ημέρες του Πάσχα πραγματοποίησε ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με το Σκουτελικό Μοιρών και το Σκουτελικό Τυμπακίου. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος μοιράστηκαν συνολικά 150 πλούσιες σε τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά και προϊόντα μακράς διάρκειας τσάντες, προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.
Ο Δήμος Φαιστού και το Σκουτελικό , πρόσφεραν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε Ζαρό, Τυμπάκι και Μοίρες, προκειμένου να μην υπάρξει ούτε ένας άνθρωπος χωρίς τα αναγκαία τρόφιμα για το Πάσχα.
«Αυτές τις άγιες ημέρες αγάπης στόχος μας είναι όλοι οι δημότες μας να ζήσουν τη χαρά των γιορτών» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και προσθέτει:

 

att00016.jpgatt00019.jpgatt00013.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg