Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ένα Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο Δημιουργεί ο Δήμος Φαιστού
Ένα Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο Δημιουργεί ο Δήμος Φαιστού PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021 09:25
Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες ανάπλασης των εξωτερικών χωρών στο κλειστό γήπεδο των Μοιρών του Δήμου Φαιστού. Η δημοτική αρχή προχωρά τη δημιουργία δύο ανοικτών γηπέδων μπάσκετ κι ενός γηπέδου BeachVolley, προκειμένου να δημιουργήσει πρόσθετες αθλητικές δομές, αλλά και να δώσει επιπλέον κίνητρα άθλησης.
Τα τρία νέα ανοικτά γήπεδα υλοποιούνται ταυτόχρονα με τις διαδικασίες συντήρησης και αναβάθμισης του δημοτικού κολυμβητηρίου Μοιρών, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, κι εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, να παραδοθούν όλες οι εγκαταστάσεις στους δημότες, με σκοπό τη λειτουργία του πιο σύγχρονου αθλητικού κέντρου στο νότο της Κρήτης.
Τις εργασίες δημιουργίας των νέων γηπέδων κι αναβάθμισης του κολυμβητηρίου επόπτευσαν ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης.
«Ο αθλητισμός είναι ζωή και υγεία γι' αυτό και ακούσαμε τους δημότες μας προκειμένου να προσφέρουμε νέες, σύγχρονες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις που ως το καλοκαίρι φιλοδοξούμε να αποτελούν μέρος ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης , ευχαριστώντας επίσης το προσωπικό και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την υποστήριξη της όλης προσπάθειας.
«Προσπαθούμε να δώσουμε σε όλους τους δημότες όσο το δυνατόν περισσότερες εγκαταστάσεις κι εναλλακτικές για να προσφέρουμε αθλητισμό σε όλους» αναφέρει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Το ολοκληρωμένο σχέδιο αθλητισμού στο Δήμο μας περιλαμβάνει μια σειρά από μεγάλα έργα και παρεμβάσεις , ενώ σε συνεργασία με τον συντοπίτη μας Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη θεωρούμε ότι προχωράμε τις περισσότερο ολοκληρωμένες παρεμβάσεις για όλες τις Δημοτικές Ενότητες».
image.jpg
image1.jpg
image3.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg