Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζονται οι Δράσεις Επέκτασης του Δικτύου Αποχέτευσης
Συνεχίζονται οι Δράσεις Επέκτασης του Δικτύου Αποχέτευσης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2021 14:12

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις κλίμακας της ΔΕΥΑ του Δήμου Φαιστού, προκειμένου να συνδεθούν στο δίκτυο αποχέτευσης του δήμου, όσο το δυνατόν περισσότερα ακίνητα. Οι προσπάθειες αυτή την περίοδο επικεντρώνονται στη Δημοτική Ενότητα Μοιρών και ειδικότερα σε «τυφλά» σημεία τα όποια μέχρι πρότινος δεν είχαν συνδεθεί. Η ΔΕΥΑ του Δήμου Φαιστού έχει προχωρήσει σε αναλυτική περιγραφή όλων των σημείων που χρήζουν παρέμβασης και προχωρά κατά προτεραιότητα στις αναγκαίες εργασίες.
Τα τμήματα που πραγματοποιούνται εργασίες αποχέτευσης, αλλά και τμήματα τα οποία βρίσκονται στη φάση προετοιμασίας έναρξης έργων επόπτευσαν από κοινού ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μανόλης Ορφανουδάκης. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με ιδίους πόρους της δημοτικής επιχείρησης, ενώ εντάσσονται στο πλαίσιο των συνολικών δράσεων αναβάθμισης που πραγματοποιεί η ΔΕΥΑ.
«Με την υποστήριξη των υπαλλήλων της ΔΕΥΑ Φαιστού και με πόρους της επιχείρησης προχωράμε σε μια σειρά από παρεμβάσεις αναβάθμισης του δήμου Φαιστού, συνδέοντας όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές με το δίκτυο αποχέτευσης» αναφέρει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού Μανόλης Ορφανουδάκης.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης αναφέρει:
«Όπως είναι γνωστό, ο ρόλος της ΔΕΥΑ του Δήμου Φαιστού είναι ρόλος αναπτυξιακός. Γι' αυτό και στόχος του προέδρου, αλλά και της δημοτικής αρχής, είναι να προχωράμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες και αναγκαίες παρεμβάσεις προς όφελος των δημοτών. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και με αυτό το γνώμονα συνεχίζουμε».

apocheteysi_2.jpg

 

apocheteysi_3.jpg

 

apocheteysi.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg