Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογράφηκε ένα Ακόμα Έργο Προϋπολογισμού 160.000 Ευρώ για το Δήμο Φαιστού
Υπογράφηκε ένα Ακόμα Έργο Προϋπολογισμού 160.000 Ευρώ για το Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2021 13:37

Μια ακόμα σύμβαση κατασκευής έργου στο Δήμο Φαιστού υπέγραψε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου ανάπτυξης που εκπονείται ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας Α.Δ. Κατασκευαστική Α.Ε., υπόγραψαν την σύμβαση για τη συντήρηση του «Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Μοιρών». Το παρών στην υπογραφή της σύμβασης έδωσε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης.
Ο συνολικός αρχικός προϋπολογισμός του έργου υπολογίζεται σε 160.000 ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης. Υπενθυμίζεται ότι η ολική προθεσμία για την αποπεράτωση του έργου ορίζεται σύμφωνα με τη σύμβαση στους έξι μήνες.
«Με την υπογραφή ενός ακόμα έργου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση μας να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αναπτυξιακά έργα για το δήμο μας προς όφελος των πολιτών» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, για να προσθέσει:
«Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να μας στηρίζει και στο νέο προγραμματισμό που υλοποιείται με μια σειρά έργων, γι' αυτό και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη».
Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Φασομυτάκης αναφέρει: «Ένα ακόμα έργο προχωρά στο Δήμο μας και συνεχίζουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις, με στόχο να προχωρήσουμε μια σειρά αναγκαίων έργων, για τους δημότες και τον τόπο μας. Η προσπάθεια μας δεν σταματά σε αυτό το έργο, αφού κάθε μέρα βάζουμε έναν επόμενο στόχο».

symvash_agios_nektarios.jpg

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg