Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Θέματα Πολιτικής Προστασίας και Κοροναϊού στην Συνάντηση με τον Ερυθρό Σταυρό
Θέματα Πολιτικής Προστασίας και Κοροναϊού στην Συνάντηση με τον Ερυθρό Σταυρό PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 14:59

Με εκπροσώπους από το παράρτημα Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά θέματα Πολιτικής Προστασίας καθώς και 

αναλυτικά η συμβολή του παραρτήματος τόσο κατά τη διάρκεια της θερινής αντιπυρικής περιόδου όσο και στη χειμερινή αντιπλημμυρική περίοδο. 

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη του παραρτήματος για τη συμβολή τους αλλά και για την εθελοντική αλλά ιδιαίτερα σημαντική δράση. 

Γι’ αυτό άλλωστε ανακοινώθηκε πως  ως ελάχιστη ένδειξη ανταπόδοσης και συνεργασίας η Δημοτική Αρχή θα παρέχει στο κλιμάκιο σε πρώτη φάση ατομικά μέσα προστασίας ενάντια του κοροναϊού μεταξύ των οποίων γάντια, μάσκες και αντισηπτικά καθώς επίσης κι ένα φορείο τύπου basket. 

 

Δήμαρχος και αντιδήμαρχος τόνισαν πως η συνεργασία είναι συνεχής, επισημαίνοντας πως η συμβολή και η προσπάθεια όλων έχει ως συνέπεια έναν δήμο υγιή και ασφαλή.

 

received_505200407110933.jpeg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg