Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Οικογένειες που Εχουν Ανάγκη Στηρίζουν Δήμος Φαιστού και «Σκουτελικό»
Οικογένειες που Εχουν Ανάγκη Στηρίζουν Δήμος Φαιστού και «Σκουτελικό» PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 24 Δεκέμβριος 2020 11:31
Τη στήριξη τους σε δημότες που έχουν πραγματική ανάγκη δείχνουν έμπρακτα ο Δήμος Φαιστού και η Εθελοντική Ομάδα του δήμου «Σκουτελικό».
Μετά από την υποστήριξη, αλλά και τη συμπαράσταση εθελοντών, ο Δήμος Φαιστού και το «Σκουτελικό» κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν ένα πλούσιο καλάθι ποιοτικών προϊόντων, που αποτελείται από κρέας, τρόφιμα, λαχανικά, φρούτα και γαλακτοκομικά προϊόντα, ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν ένα όμορφο γιορτινό τραπέζι, άνθρωποι που έχουν ανάγκη από στήριξη.
Τα προϊόντα διανέμονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φαιστού, ενώ στη διανομή συμμετείχαν προσωπικά τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης, όσο και οι Αντιδήμαρχοι, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και την Μαρία Βασιλάκη από τη συντονιστική επιτροπή του «Σκουτελικού».
«Αυτές τις δύσκολες ημέρες, θα πρέπει όλοι μας, απ' όποια θέση κι αν υπηρετούμε, να αντιληφθούμε πως χρέος μας έχουμε να υπηρετήσουμε τους συνανθρώπους μας και να δώσουμε το χέρι μας σ' εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Ας στηρίξουμε όλοι μας, ο καθένας όπως μπορεί, τους ανθρώπους που μας χρειάζονται, ας μιλήσουμε στο τηλέφωνο με τους ηλικιωμένους κάθε οικογένειας κι ας ευχηθούμε του χρόνου να έχουν περάσει οι δυσκολίες και να μπορέσουμε όλοι μαζί να βρεθούμε ξανά σ' ένα κοινό τραπέζι για να γιορτάσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου».
prosfora.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg