Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσθετη Ενίσχυση με Μέσα Προστασίας Κατά του Κοροναϊού από το Δήμο Φαιστού
Πρόσθετη Ενίσχυση με Μέσα Προστασίας Κατά του Κοροναϊού από το Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2020 09:09
Η νέα προμήθεια υλικών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διασποράς του κοροναϊού και αφορά στην προστασία των εργαζόμενων σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, στην υπηρεσία καθαριότητας, τις τεχνικές υπηρεσίες, καθώς και τις δομές του Δήμου Φαιστού, όπως είναι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, αλλά και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τις νέες προμήθειες υλικών έλεγξαν οι συναρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης και Υγείας Νίκος Καργάκης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φαιστού Γιάννης Ηλιάδης. Οι προμήθειες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μάσκες μιας χρήσης, μάσκες πολλαπλών χρήσεων, μάσκες αυξημένης προστασίας τύπου FFP 3, γάντια μίας χρήσης, θερμόμετρα υπερύθρων, αντισηπτικά και αντιβακτηριδιακά κρεμοσάπουνα χεριών, αντιβακτηριδιακά σπρέι επιφανειών, αλκοολούχες λοσιόν, χλωρίνη, αντιβακτηριδιακά καθαριστικά δαπέδων και λοιπά αναλώσιμα.

Η ανάγκη για νέες προμήθειες στο Δήμο Φαιστού, ακολουθεί το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης της δημοτικής αρχής, το οποίο έχει καταρτιστεί ήδη από τον Μάρτιο κι έχει επικαιροποιηθεί με βάση τις υποδείξεις και τις εντολές του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

prostasia.jpg

_2.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg