Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δήλωση Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη Αναφορικά με την Παραίτηση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Ανδριγιαννάκη
Δήλωση Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη Αναφορικά με την Παραίτηση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Ανδριγιαννάκη PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 13:38
Όπως είναι γνωστό στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όσο υπάρχει θέληση, υπευθυνότητα και η, πολύ σημαντική στις ημέρες μας, ατομική ευθύνη. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεργάτης και προσωπικός φίλος, Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης, επέλεξε να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, αλλά και για ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η αποχώρηση του πραγματοποιείται έπειτα από μια αναλυτική συζήτηση που προηγήθηκε, στην οποία και συναποφασίστηκε ότι το καλύτερο για τους Δημότες, τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και τον ίδιο, είναι να παραμείνει για ένα διάστημα ανενεργός σε επίπεδο Δημοτικής Αρχής, αλλά ενεργός πολιτικά, αφού ούτε η πορεία του - που θεωρώ απόλυτα επιτυχημένη - ούτε και η συνεργασία μας σταματούν εδώ.
Θα ήθελα κατ' αρχάς να τον ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία, να εκφράσω την λύπη μου για την απόφαση του, αλλά και την ταυτόχρονη κατανόηση των θεμάτων που έθεσε, στα οποία έβαλε το καλό των δημοτών, πάνω από την διατήρηση θέσεων εξουσίας. Η επιλογή του, θεωρώ πως αποτελεί παράδειγμα για κάθε δημόσιο λειτουργό, καθώς βάζει το συνολικό όφελος πάνω απ' όλα. Η λογική της επιλογής του, αποτελεί και συνολική στόχευση για την ομάδα μας, η οποία και θεωρεί ύψιστη υποχρέωση την εξυπηρέτηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, πέρα και πάνω από κάθε «καρέκλα».
Θα ήθελα να διευκρινίσω ωστόσο, πως η οικειοθελής και αναγκαστική για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους παραίτηση του Γρηγόρη Ανδριγιαννάκη δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής. Είναι πολύ νωρίς να μιλούμε για αλλαγές. Όμως οι διαδικασίες θα προχωρήσουν όπως προβλέπεται, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και το συμφέρον όλων των Δημοτών.
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg