Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έκκληση Αντιδημάρχου για Xρήση Mάσκας
Έκκληση Αντιδημάρχου για Xρήση Mάσκας PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 11:36

Το δικό του μήνυμα προς τους αρνητές του κοροναϊού και χρήσης μάσκας στέλνει ο αρμόδιος για θέματα Υγείας Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης.

Ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος νόσησε με βαριάς μορφής κοροναϊό και παρέμεινε κλινήρης για 40 ημέρες προτρέπει παιδιά, γονείς και κυρίως έφηβους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας και να κατανοήσουν πως η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί ουσιαστική πράξη συλλογικής ευθύνης απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Την ίδια στιγμή, ο Αντιδήμαρχος καλεί όλους τους πολίτες να προχωρούν σε ορθή χρήση μάσκας, γνωρίζοντας από την εμπειρία του πως η σωστή χρήση αποτελεί το κύριο όπλο απέναντι στην εξάπλωση του ιού.

Ο Γιάννης Φασομυτάκης επίσης, εξαίρει τις προσπάθειες του Σταύρου Αρναουτάκη και της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία και πρόσφερε 54.000 μάσκες, 1.000 αντισηπτικά, 20 αναπνευστήρες τελευταίας τεχνολογίας  στα νοσοκομεία της Κρήτης και 1 εκατομμύριο ευρώ στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την ενίσχυση των δομών και στήριξη υγειονομικών αναγκών στον αγώνα κατά του κορωναϊου.

img_0440.jpg

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg