Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Την Παρασκευή η Λαϊκή Αγορά των Μοιρών
Την Παρασκευή η Λαϊκή Αγορά των Μοιρών PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 10:58
Ο Δήμος Φαιστού ενημερώνει δημότες και παραγωγούς πως εξαιτίας της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, η λαϊκή αγορά των Μοιρών μετατίθεται για την Παρασκευή 14 Αυγούστου.
Ο Δήμος Φαιστού ενημερώνει δημότες και παραγωγούς πως εξαιτίας της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, η λαϊκή αγορά των Μοιρών μετατίθεται για την Παρασκευή 14 Αυγούστου
Όπως προκύπτει από τις νέες ρυθμίσεις για λόγους προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του κοροναϊού, τόσο οι παραγωγοί, όσο όμως και οι καταναλωτές είναι υποχρεωμένοι να φορούν σωστά μη ιατρική μάσκα.
Αναφορικά με τις αποστάσεις μεταξύ των πάγκων αυτές ορίζονται στα 3 μέτρα χωρίς να παρεμβάλονται μεταξύ των πάγκων αντικείμενα.
Για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας καλούνται τόσο οι παραγωγοί όσο και οι καταναλωτές να εφαρμόζουν πίστα τις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων. Τονίζεται πως οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί με στόχο τον μεγαλύτερο δυνατό περιορισμό εξάπλωσης.
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg