Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τοποθέτηση Πυροσβεστικών Κρουνών στο Δήμο Φαιστού
Τοποθέτηση Πυροσβεστικών Κρουνών στο Δήμο Φαιστού PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 26 Μάιος 2020 09:27
Το ολοκληρωμένο σχέδιο Πολιτικής Προστασίας συνεχίζει ο Δήμος Φαιστού, δημιουργώντας υποδομές και προϋποθέσεις για την ασφάλεια όλων των δημοτών κι επισκεπτών.

Στο πλαίσιο των οργανωμένων δράσεων που υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα, εκτελείται εργολαβία τοποθέτησης πυροσβεστικών κρουνών σε όλα τα διοικητικά όρια του Δήμου Φαιστού, με στόχο την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, την δημόσια ασφάλεια, αλλά και την υποστήριξη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών. Οι κρουνοί πρόκειται να τοποθετηθούν, μετά από εντολή του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη, τόσο στα αστικά κέντρα του Δήμου, όσο όμως και στους οικισμούς, μετά από εκπόνηση σχετικής μελέτης που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Τις εργασίες τοποθέτησης των κρουνών επόπτευσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης, ο οποίος βρέθηκε στα σημεία που τοποθετούνται στη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου. Ο Αντιδήμαρχος επόπτευσε παράλληλα και τις ταυτόχρονες εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού που πραγματοποιούνται στα κατά τόπους παραλιακά μέτωπα, με αφορμή το επικείμενο άνοιγμα των καταστημάτων την ερχόμενη εβδομάδα.

 

krounoi.jpeg
krounoi1.jpeg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg