Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δεύτερη Εβδομάδα Καθαριότητας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου
Δεύτερη Εβδομάδα Καθαριότητας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 12:18
Τη δεύτερη εβδομάδας καθαριότητας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κοινότητας Τυμπακίου πραγματοποιεί ο Δήμος Φαιστού από την 1η Ιουνίου έως και τις 7 Ιουνίου. Η εβδομάδα επικεντρώνεται αυτή τη φορά στον οικισμό του Τυμπακίου και του Κόκκινου Πύργου με δεδομένη την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή, αλλά και δημοτών κι επισκεπτών που επιλέγουν την παραλία για το μπάνιο τους.
Η εβδομάδα πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Γιάννη Φασομυτάκη, με την υποστήριξη του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Αντώνη Κωνσταντουλάκη, έπειτα από τη σχετική καθοδήγηση του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως η καθαριότητα της ευρύτερης περιοχής αποτελεί πολιτισμό, αλλά και ευθύνη καθένα και κάθε μίας ξεχωριστά για την διασφάλιση ενός καθαρού αστικού περιβάλλοντος για το οποίο και πασχίζουν διαρκώς οι υπηρεσίες του Δήμου.

Στο πλαίσιο της δράσης, η Δημοτική Αρχή έχει την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων, αλλά και των εθελοντών, ενώ προσκαλεί καθένα που ενδιαφέρεται να συνδράμει στην προσπάθεια να δηλώσει τη συμμετοχή στο γραφείο του Δήμου Φαιστού και στο τηλέφωνο 2892340275 (κ. Ρένα Μπαμπιονιτάκη).

 

afisa_cleaning3.png
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg