Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μήνυμα του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για την Εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου
Μήνυμα του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για την Εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2020 11:25

Με δύσκολες για τον τόπο μας και την ανθρωπότητα συνθήκες, καλούμαστε να εορτάσουμε φέτος την Εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου…

Σήμερα η Ελλάδα μας υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα στον Έβρο και στα νησιά μας, ενώ βρίσκεται σε «πόλεμο ζωής» με ένα ύπουλο εχθρό, την πανδημία του κορονοϊού!

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε κλείνουμε το γόνυ στους ήρωες της Ελλάδας, στους ήρωες του τόπου μας, στον Κόρακα, τον Κουρμούλη, τον Ξωπατέρα, το Λόγιο, το Μαλικούτη, το Ρωμάνο, το Λεράτο, τον Σκουντή, τον Ψωμαδάκη και τους «τόσους ωραίους δικούς μας», που άξιο παράδειγμα πατριωτισμού, ανιδιοτέλειας, αγάπης προς την πατρίδα, για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να ζούμε ελεύθερα, να δημιουργούμε, να οικοδομούμε.

Ταυτόχρονα τιμούμαι με διαφορετικό, λόγω της πανδημίας τρόπο τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, που είναι συνδεδεμένος με την Επανάσταση του Λαού μας και τον αγώνα για τη Λευτεριά, τη λύτρωση και τη σωτηρία του Έθνους μας.

Η σημερινή μέρα δεν μοιάζει με άλλες Εθνικές Επετείους.

 

Σήμερα με ευθύνη – συλλογική και ατομική, με αυτοσυγκράτηση και αυτοπεριορισμό δίνουμε τη μάχη μας για τον κορονοϊό,  με σύνθημα το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».
Έχοντας αλλάξει τον τρόπο ζωής μας με ασπίδα την ευθύνη, να προστατεύσουμε
την ελευθερία μας και την ελευθερία των γύρω μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων.

 

 

Χρόνια πολλά.


Ο Δήμαρχος Φαιστού

 

Γρηγόρης Νικολιδάκης

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg