Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέος Κινηματογράφος στις Μοίρες
Νέος Κινηματογράφος στις Μοίρες PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2010 23:35

Αλλαγή στο ψυχαγωγικό τοπίο της περιοχής της Μεσσαράς, έρχεται να φέρει ο νέος κινηματογράφος Studio Cinemas Μοίρες με την προβολή κινηματογραφικών ταινιών Α' προβολής - ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ελλάδα - στο Πολύκεντρο Μοιρών (λεωφόρος 25ης Μαρτίου, τηλ. 28920-23303).

Με τις προβολές κιν/κων ταινιών από το Studio Cinemas στο πολύκεντρο του Δήμου Μοιρών διευρύνονται οι δραστηριότητες του χώρου και προς την κατεύθυνση του κινηματογράφου.

Επιθυμία των υπευθύνων είναι οι νέοι της περιφέρειας να έχουν μια επιπλέον δυνατότητα επιλογής κατά την έξοδο τους.

Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την ανάγκη στο νέο κινηματογράφο στις Μοίρες, έχουν εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά συστήματα ήχου και εικόνας (Dolby Digital EX, KCS, Cinemeccanica V5 κ.α) έτσι ώστε η προβολή των ταινιών να είναι εφάμιλλη των σύγχρονων κιν/κων αιθουσών σε ένα νέο κινηματογράφο υψηλής ποιότητας και αισθητικής στην καρδιά των Μοιρών.

Οι προβολές των ταινιών θα γίνονται καθημερινά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, χωρίς να παρεμποδίζονται οι δραστηριότητες των άλλων φορέων της πόλης στον ανανεωμένο, φιλόξενο χώρο του πολύκεντρου.

Το Studio Cinemas αποτελεί ένα πανέμορφο, ζεστό κινηματογραφικό χώρο στο Νότο του Νομού Ηρακλείου που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό της Μεσσαράς.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές και τις ώρες έναρξης των ταινιών, στο www.texnopolispark.gr.

 

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg