Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογράφτηκε η Σύμβαση για το Στάδιο Μοιρών
Υπογράφτηκε η Σύμβαση για το Στάδιο Μοιρών PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2021 14:02
Τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση εγκαταστάσεων και εξοπλισμός σταδίου Μοιρών» υπέγραψαν ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο ανάδοχος του έργου, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης.
Ο αρχικός προϋπολογισμός για τη μελέτη του έργου ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, ενώ η σύμβαση κατασκευής του έργου υπολογίζεται μετά από τις εκπτώσεις στο ποσό των 105.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ το τυπικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών με βάση την σύμβαση ορίζεται σε οκτώ μήνες.
«Προχωρούμε καθημερινά σε όλες τις μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις που απαιτούνται για να καλύψουμε τις ανάγκες των δημοτών μας σε ποιότητα ζωής, αλλά και στον αθλητισμό» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.
Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης σε δηλώσεις του αναφέρει:
«Η παρούσα σύμβαση αποτελεί μέρους του οράματος μας, για βελτίωση, εκσυγχρονισμό και δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το δήμο μας. Πρόκειται για ένα όραμα που εξελίσσεται και που, όταν ολοκληρωθεί, θα αναβαθμίσει συνολικά τις εγκαταστάσεις, αλλά και τις δυνατότητες για άθληση που θα δίνονται σε όλες τις δημοτικές μας ενότητες».
att00016.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg