Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Επιτροπές Οικονομική Επιτροπή Προσκλήσεις ΟΕ Πρόσκληση 19ης 2020 Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση 19ης 2020 Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020 13:35
Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 14/7/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστήθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018.

 

ΘΕΜΑΤΑ
1. Πρόσληψη προσωπικού κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών ( μέχρι 4 μήνες) , για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει στο Δήμο μας.

2. Επικαιροποίηση αποδοχής χρηματοδότησης και κατανομής ποσού 300.000,00 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες -τροποποίηση προϋπολογισμού 2020, εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

3. Κατάρτιση των όρων του συνοπτικού διαγωνισμού που αφορούν την «Ειδική Χωροταξική Μελέτη Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου του Δήμου Φαιστού» και ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού.

4. Έγκριση πρακτικού (Ι) της διαδικασίας επιλογής προσωρινού αναδόχου για τη κατασκευή του έργου «αγροτική οδοποιία Τοπικής Κοινότητας Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού».

5. Έγκριση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο της Ελπίδας Κατσιρντάκη, υπαλλήλου της Δ/νσης Πολεοδομίας & Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φαιστού

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 


Νικολιδάκης Γρηγόριος

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg