Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Επιτροπές Οικονομική Επιτροπή Προσκλήσεις ΟΕ Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής 27-11-2019
Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής 27-11-2019 PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 17:56

Καλείστε να προσέλθετε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 27-11-2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστήθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018.

Ο λόγος της έκτακτης συνεδρίασης είναι για την επίσπευση των διαδικασιών (λόγω χρονικών ορίων και προθεσμιών) και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

 

ΘΕΜΑΤΑ

 

  1. Έγκριση μελέτης και παραλαβή του αντικειμένου της σύμβασης της «Συλλογή δεδομένων - σύσταση φακέλου για τη δημιουργία υποδομών πρόσβασης στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Φαιστού, βορειοδυτικά του Κόκκινου Πύργου».
  2. Έγκριση μελέτης και παραλαβή του αντικειμένου της σύμβασης της «Έλεγχος και επικαιροποίηση των γεωμετρικών και υδραυλικών στοιχείων της «Μελέτη διαμόρφωσης πλέγματος πεζοδρόμων περιοχής πλατείας αγοράς Μοιρών».
  3. Έγκριση μελέτης και παραλαβή του αντικειμένου της σύμβασης της «Έλεγχος γεωμετρικών στοιχείων και υδραυλικής επάρκειας διατομών της «Μελέτης διαμόρφωσης πλέγματος πεζοδρόμων περιοχής πλατείας αγοράς Τυμπακίου».
  4. Αίτηση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικών και Αγροτικών δρόμων» (αρ.μελέτης 29/2018).
  5. Παραλαβή μελέτης γεωτεχνικής έρευνας και μελέτης θεμελίωσης για την κατασκευή του κέντρου Υγείας Μοιρών.
  6. Παραλαβή μελέτης γεωτεχνικής έρευνας και μελέτης θεμελίωσης γέφυρας στο Γέρο ποταμό στη θέση του δρόμου πρόσβασης προς βιολογικό Μοιρών.
  7. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης, για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων 2019, Πρωτοχρονιάς 2020 και Θεοφανίων 2020 στο Δήμο Φαιστού.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

Νικολιδάκης Γρηγόριος

 

#mce_temp_url#

Σχετικά Αρχεία
Ανακοίνωση- Αρχείο pdf 84 KB)

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg